Caraș-Severin: Consiliul Județean vizitează persoanele cu dizabilități din Carnsebeș

Paul

Marius Isac, vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, a efectuat o vizită la Centrul de Îngrijire și Asistență a Persoanelor Adulte cu Dizabilități ”Sfinții Constantin și Elena” din Caransebeș.

„Prin vizita noastră am dorit să aducem o bucurie celor mai puțin norocoși, un zâmbet acelora care trec prin momente mai puțin fericite. Vom continua seria acestor acțiuni în toate centrele aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin.

M-am bucurat să văd implicarea personalului angajat și strădania acestora în a le oferi celor din centru un loc unde să se simtă ca acasă”, transmite Marius Isac.

„Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dizabilități „Sfinții Constantin și Elena” Caransebeș, unitate aflată în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin, are o capacitate de 30 de locuri, în momentul de față fiind ocupate 26, beneficiarii fiind persoane cu handicap grav și accentuat”, adaugă serviciul de comunicare al administrației județene din Caraș-Severin.

Sursa: Consiliul Județean Caraș-Severin

Distribuie articolul