Caraș-Severin: continuă lucrările la drumul de legătura între Centrul Civic și Govândari din Reșița – se introduc conductele pentru canalizare. Investiție de 50 milioane lei

Paul

Ioan Popa, primarul municipiului Reșița, a anunțat stadiul lucrărilor privind drumul de legătură între Centrul Civic și Govândari. Mai exact, edilul a precizat intervenții la terasament, introducerea conductelor pentru canalizare și realizarea săpăturilor necesare pentru introducerea pilonilor de susținere pentru podurile cuprinse în proiect.

Investiția este în valoare de 50 de milioane lei, termenul de execuție fiind anul viitor.

De asemenea, liberalul a transmis și viitoarele investiții care vor urma: „reamenajarea intersecţiei dintre Calea Caransebeşului şi strada Căminelor; lărgirea străzii Căminelor la trei benzi; drum cu 2 benzi cu intrare din b-dul Muncii și 2 poduri peste Bârzava; drum cu patru benzi, în lungime de 1,5 kilometri; drum nou de legătură între strada cu patru benzi de circulaţie şi strada Ţerovei; un pod peste pârâul Govândari și două poduri rutiere peste râul Ţerova; peste o sută de stâlpi de iluminat public; rețea canalizare nouă”.

Sursa: Ioan Popa

Distribuie articolul