Caraș-Severin: dispensarul medical din comuna Măureni este finalizat

Paul

Brian Filimon, primarul comunei Măureni, a reușit finalizarea dispensarului medical. Pe lângă această investiție, edilul s-a axat și pe asfaltarea infrastructurii rutiere, dar și în educație și sport.

„Într-o comunitate, așa cum este cea din Măureni, actul medical reprezintă nu o prioritate, ci o piatră de temelie iar oamenii trebuie să aibă un loc unde să poată veni atunci când starea lor de sănătate o impune. Sunt mulțumit de fiecare realizare în parte, atunci când văd că și oamenii sunt mulțumiți. Când vorbim de latura sănătății, vorbim de o latură sensibilă și foarte importantă. La nivel național se încearcă o dezvoltare a segmentului sanitar, care ne impune și nouă, administrațiilor locale, să fim cât mai organizați și receptivi, în acest sens.

Nu vă ascund că suntem în căutare de medici specialiști, dar primul pas este deschiderea acestui centru medical cu 5 cabinete, unde va funcționa și medicul de familie și toți cei înregistrați la doamna doctor Georgeta Sandici”, transmite primarul liberal al comunei Măureni.

Sursa: PNL Caraș-Severin

Distribuie articolul