Marcel Vela, senator: „PNL Caraș-Severin este una din organizațiile cu cele mai bune rezultate și meritul este al intregii echipe liberale”

Paul

În momentul de față, administrația liberală din Caraș-Severin este în continuare în preferințele electoratului din Banatul de Munte. În acest sens, într-un sondaj efectuat recent, atât edilul Reșiței Ioan Popa, cât și președintele Consiliului Județean Romeo Dunca se plasează pe primul loc în preferințele cetățenilor.

Filiala PNL Caraș-Severin este în topul preferințelor electoratului din Banatul de Munte

Liberalul Marcel Vela, președintele filialei PNL Caraș-Severin, transmite: „Astăzi am dezbătut rezultatele măsurătorilor din Reșița din sondajul efectuat de către Partidul Național Liberal în toate municipiile reședință de județ.

Împreună cu primarul Nelu Popa și președintele Consiliului Județean, Romeo Dunca, am analizat imaginea la zi din punct de vedere administrativ, social, electoral și politic.

Filiala PNL CS este una din organizațiile cu cele mai bune rezultate și meritul este al intregii echipe liberale.

Îi felicit pe amândoi, îi asigur de toată susținerea mea și le doresc mult succes în continuare!”

De asemenea, Marcel Vela a mai precizat faptul că: „PNL merge mai departe alături de bănățeni pentru a împlini toate deziteratele pe care și le-a propus”

Administrațiile liberale se țin de promisiuni și livrează proiecte pentru dezvoltarea și modernizarea României!

Distribuie articolul