Caraș-Severin: lucrările de asfaltare a pasajului de la Intim au început

Ioan Popa, primarul municipiului Reșița, a anunțat începerea lucrărilor de asfaltare a pasajului de la Intim, pe sensul de mers din Govândari spre Centru. Edilul precizează că lucrările au durat mai mult decât timpul estimat datorită faptului că podul avea nevoie urgentă de reparații.

„În aval de pasaj s-a săpat la piciorul podului pentru a drena apele care vin accidental pe pod, astfel încât să nu afecteze culeele acestuia. Un pod trebuie tratat ca o casă, trebuie protejat în primul rând hidro, să nu treacă apa prin el. Sunt operațiuni extrem de delicate. E ca la chirurgie, trebuie să scoți lucrurile care nu sunt ok și să le aduci înapoi. Și eu mă așteptam să meargă mai repede, dar așa se procedează, iar pasajul de la Intim este de trei ori mai lung decât cel de la Nera”, transmite Ioan Popa.

„În acest an, lucrările de punere în siguranță vor avea loc și la cele două pasaje din zona centrală.

Lucrările la linia de tramvai pe tronsonul de 1.5 km, rămas neatacat între Universitate și pasajul din centrul Reșiței vor începe după ce va fi pregătită linia de rulare pe porțiunea Muncitoresc – Universalul Vechi”, adaugă edilul liberal.

Leave a Comment