Caraș-Severin: lucrările de modernizare a sălii de conferințe a Muzeului Banatului Montan s-au finalizat – fonduri alocate de către Consiliul Județean

Paul

Lucrările de modernizare a sălii de conferințe a Muzeului Banatului Montan s-au finalizat. Acestea au fost finanțate de către Consiliul Județean Caraș-Severin. Astfel, instituția de cultură a fost redată publicului, desfășurându-se evenimente de profil în cadrul acesteia. Sala are o capacitate de 100 de locuri.

„Era o sală improprie ce se impunea renovată pentru că nu s-a mai intervenit asupra ei de când a fost dată în folosință, mai exact din 1987. Am susținut renovarea acesteia, muzeul și orașul Reșița meritau acest efort”, a transmis Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, la prezentarea noii săli din cadrul Muzeului.

De asemenea, administrația județeană a reușit și finanțarea lucrărilor de reabilitare energetică a Muzeului Banatului Montan. Fondurile, în valoare de 10.5 milioane lei, vor fi finanțate prin Programul Național de Redresare și Reziliență.

Sursa: Consiliul Județean Caraș-Severin

Distribuie articolul