Caraș-Severin: peste 20 milioane lei în 2022 prin programul Anghel Saligny pentru orașul Anina

Paul

Bilanțul anului 2022 arată bine pentru orașul Anina, județul Caraș-Severin. Localitatea a beneficiat de mai multe finanțări atât prin PNRR, cât și prin Anghel Saligny.

Primarul interimar al orașului, Daniel Danu, a declarat faptul că: „Anul 2022 a fost un an bun din punctul meu de vedere, în sensul că am depus proiecte și am primit și finanțări pentru aproape toate proiectele depuse. Avem pe Anghel Saligny finanțare pentru asfaltarea a 3 străzi din oraș. E vorba de 7 milioane de lei. Am mai depus încă unul pentru asfaltarea altor artere rutiere. Am solicitat 27 de milioane de lei, dar ni s-au aprobat doar 13.”

De asemenea, liberalul a continuat astfel: „Pe cealaltă axă de finanțare, pe PNRR, am depus pentru planul de mobilitate urbană, pentru realizarea Planului Urbanistic General, pentru achiziția de microbuze electrice, proiecte pentru care am semnat deja contractele de finanțare. Avem aprobări pentru pista de biciclete, anvolopare termică și camere de supraveghere. Tot ce am depus până acum am primit și aprobare pentru ele.”

Sursa: Comunicat de presă PNL Caraș-Severin

Distribuie articolul