Caraș-Severin: primăria Ciclova Română a achiziționat 3 autoturisme electrice prin programul AFM

Paul

Cătălin Golu, primarul comunei Ciclova Română, a reușit achiziția a 3 autoturisme electrice de producție autohtonă prin programul Administrația Fondului pentru Mediu. Administrația locală a implementat acest proiect în două luni.

Din cele trei autoturisme, unul va deservi serviciul de apă, a doua echipa de fotbal, iar ultima va reveni nevoilor primăriei.

„În urmă cu două luni a fost o sesiune de depunere la Fondul de Mediu. Am depus actele, ne-au dat 3 ecovouchere de peste 20 de mii de euro fiecare și luni am ridicat două vehicule de la reprezentanța din Caransebeș, urmând ca în perioada următoare să mai ridicăm încă una. A fost cel mai rapid program de când sunt în administrație.

În două luni de când am depus actele am și finalizat proiectul. A fost nevoie de doar câteva acte: certificat fiscal, declarație de la AFM, CUI-ul Primăriei. S-a mers pe principiul primul venit, primul servit. Nu s-a plătit niciun leu din bugetul Primăriei și beneficiem de 3 mașini electrice noi, gratuite, pentru administrația locală din Ciclova Română”, a transmis edilul liberal.

Sursa: PNL Caraș-Severin

Distribuie articolul