Caraș-Severin: primăria din Turnu Ruieni dotează unitățile de învățământ cu ajutorul fondurilor europene obținute prin PNRR

Paul

Cosmin Belci, primarul comune Turnu Ruieni, continuă proiectul care prevede dotarea unităților de învățământ cu echipamente IT și mobilier școlar nou. Obiectivul se află în procedura de achiziție a echipamentelor IT, asta după ce contractul de finanțare a fost deja semnat. Proiectul pentru modernizarea educației locale este finanțat prin PNRR, administrația locală accesând fonduri europene nerambursabile.

„Este un proiect important pentru noi, pentru școlile din comună, căci vom putea veni cu noi investiții. Contractul de finanțare s-a semnat, acum ne aflăm în procedură de achiziție a echipamentelor IT. Vor fi cumpărate laptopuri, calculatoare, videoproiectoare și table inteligente. Practic, venim în completare cu laptopuri și calculatoare, pentru că avem clase care sunt deja bine puse la punct printr-un alt proiect european, derulat de conducerea școlii. De asemenea, vom veni în completare și cu mobilier școlar nou, pentru clasele unde nu am reușit noi să-l schimbăm”, transmite edilul liberal.

Beneficiarii acestui proiect sunt cei 300 de elevi care învață în localitățile Zervești, Borlova și Turnu Ruieni.

Sursa: PNL Caraș-Severin

Distribuie articolul