Caraș-Severin: primăria Reșița a recepționat lucrările de reabilitare și modernizare a grădiniței ”Dumbrava Minunată”. Investiție de 7 milioane lei

Primăria Reșița a recepționat lucrările de reabilitare și modernizare a grădiniței cu program prelungit ”Dumbrava Minunată”. Proiectul ”Reabilitarea și modernizarea grădinițelor și creșelor din municipiul Reșița – Grădinița Dumbrava Minunată” a valorat 7.249.008 lei. Primarul Ioan Popa a fost prezent la recepția obiectivului de investiții.

„Suntem preocupați de educație și investim în infrastructura preșcolară din oraș, pentru ca viitorul Reșiței, copiii noștri, să poată beneficia de condiții optime de învățare!

În cadrul proiectului s-au realizat următoarele lucrări: izolarea termică a fațadei; înlocuirea pardoselilor interioare; refacerea în totalitate a trotuarului de protecție; lucrări de schimbare și modernizare la nivelul instalațiilor sanitare și electrice (toate corpurile de iluminat sunt acum de tip LED); amenajarea unui grup sanitar destinat persoanelor cu dizabilități, conform normelor în vigoare; montarea unui lift exterior pe structură metalică – o nouă facilitate pentru persoanele cu dizabilități; construirea unei scări metalice exterioare; înlocuirea și repunerea în funcțiune a liftului alimentar; înlocuirea integrală a canalizării menajere; montarea de panouri solare; lucrări pentru eliminarea infiltrațiilor de apă de la nivelul subsolului; înlocuirea învelitorii acoperișului; montarea de instalații de alarmare la incendiu și antiefracție”, transmite Ioan Popa.

„Dotările cu mobilier și echipamente necesare activitățiilor specifice programului prelungit al grădiniței (săli de grupă, bucătărie, spălătorie, birouri, cabinet medical) au fost livrate la începutul lunii în curs, valoarea acestora ridicându-se la suma de 196.987,11 lei”, adaugă edilul liberal al municipiului Reșița.

Sursa: Ioan Popa

Leave a Comment