Caraș-Severin: primăria Reșița se înscrie la programul local Rabla

Paul

Primăria municipiului Reșița anunță participarea la programul local Rabla. Acesta este inițiat de Administrația Fondului pentru Mediu, iar obiectul acestuia este de a acorda o sumă în valoare de 3.000 lei pentru mașinile cu o vechime mai mare sau egală de 15 ani de la anul fabricației.

„Obiectul Programului constă în finanţarea nerambursabilă din Fondul pentru mediu acordată pentru autovehiculul uzat având o vechime egală sau mai mare de 15 ani de la anul fabricaţiei, în schimbul predării acestuia spre casare la un colector autorizat.

AFM acordă stimulentul pentru casare, cu titlu de finanţare, fără a depăşi suma de 2.400 de lei pentru fiecare autovehicul uzat casat în cadrul Programului.

UAT Reșița acordă stimulentul pentru casare, cu titlu de finanţare, fără a depăşi suma de 600 de lei pentru fiecare autovehicul uzat casat în cadrul Programului.

TOTAL STIMULENT OFERIT PENTRU UN AUTOTURISM CASAT – 3.000 lei”, transmite serviciul de comunicare al administrației locale din Reșița.

Pentru a consulta criteriile care trebuie îndeplinite pentru a beneficia de acest program local, vă invităm să intrați aici.

Sursa: Primăria Reșița

Distribuie articolul