Caraș-Severin: primăria Reșița va primi finanțare în valoare de 122 milioane lei pentru realizarea unui campus dual integrat

Paul

Conducerea primăriei din Reșița au transmis că proiectul pentru campusul dual integrat va primi finanțare în valoare de 122 milioane lei.

Noul campus va fi realizat pe o suprafață de 22.000 mp. Fondurile vor asigura și bursele pentru elevi și studenți, dotările și condițiile materiale necesare desfășurării orelor de practică, dar și organizare de evenimente școlare, pe lângă construcția campusului în sine.

„Construcțiile și dotările cuprinse în proiect:

  • 2 spații de învățare – Centru de competențe pentru Industrii emergente și Centru de competențe pentru Turism sustenabil, cu ateliere digitale, dotate complet cu echipamentele necesare pentru activitatea practică a elevilor;
  • 2 spații de cazare și recreere – Casa Elevilor și Casa Studenților, capacitate de cazare de aprox. 250 de locuri;
  • facilități moderne – laboratoare, ateliere, bibilotecă, sală de evenimente educaționale, spații de lectură și socializare, spații și teren pentru activități sportive, cantina și spații de cazare”, au declarat reprezentanții primăriei Reșița.

Sursa: Primăria Reșița

Distribuie articolul