Caraș-Severin: primarul Nicolae Otiman a recepționat lucrările de reabilitare a Căminului Cultural din Vrani

Paul

Răzvan Nicolae Otiman, primarul comunei Vrani, a recepționat lucrările de reabilitare a acoperișului Căminului Cultural din localitate.

„Inițial am încercat să depunem un proiect de modernizare prin fonduri europene din PNRR. Datorită vechimii clădirii și în urma expertizei tehnice, această clădire nu s-a putut încadra pe lista eligibilă pentru finanțare. Din această cauză am fost nevoiți să facem o investiție din bugetul local. A fost o urgență deoarece apa din precipitații de infiltra în interiorul clădirii”, a precizat primarul liberal.

Totuși, edilul a anunțat obținerea de finanțare europeană pentru modernizarea Căminelor Culturale din Iertof și Ciortea: „Dacă nu am reușit să obținem finanțare europeană pentru Căminul Cultural din Vrani, am avut mai multă șansă pentru Căminul Cultural din Iertof și Căminul Cultural din Ciortea. Acestea s-au calificat la finanțare și vor intra într-o amplă modernizare. Proiectele tehnice și avizele au fost obținute. Am obținut și autorizația de construcție. În primăvară, la aceste două obiective vor demara lucrările de modernizare”.

Sursa: PNL Caraș-Severin

Distribuie articolul