Caraș-Severin: proiecte în valoare de 16 milioane euro pentru reabilitarea energetică a blocurilor din orașul Oravița

Costel Dumitru Ursu, primarul orașului Oravița, a semnat, la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, alte 11 proiecte pentru reabilitarea energetică a blocurilor. În total, edilul liberal a accesat fonduri în valoare de 16 milioane de euro pentru reabilitarea a 80 de blocuri.

„Cu cele semnate acum, avem deja cuprinse la finanțare aproximativ 80 de blocuri de locuințe din această zonă a orașului. Avem convingerea că și celelalte vor fi aprobate, astfel încât toate clădirile rezidențiale multifamiliale din Zona Gării să fie într-un final reabilitate energetic.

Știu că toate primăriile s-au zbătut să obțină finanțări pentru comunitățile lor, dar sunt convins că în cazul nostru experiența acumulată în timp este cea care și-a spus cuvântul și cu credință în Dumnezeu am reușit. Și spun asta pentru că tot ce am depus a primit undă verde din partea diferitelor instituții, astfel încât vom avea realizată această reabilitare energetică într-o zonă cu multe probleme cauzate de lipsa unui sistem centralizat de încălzire și a unei rețele de alimentare cu gaz metan. Dar cu bunăvoința Lui Dumnezeu le vom realiza pe toate”, transmite Costel Dumitru Ursu.

Sursa: Primăria orașului Oravița

Leave a Comment