Caraș-Severin: stadiul fizic al lucrărilor de asfaltare a DJ 608 Plugova a ajuns la 80%

Paul

Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, alături de Ovidiu Rădoi, vicepreședintele administrației județene, au efectuat o vizită de lucru privind asfaltarea drumului județean 608 Plugova-Globurău-Costiș-Borugi-Cornereva-Obița-Rusca.

Vizita liberalilor a fost pentru a verifica lucrările, acestea ajungând la un progres fizic de 80%, iar Romeo Dunca a precizat că acestea vor ajunge la 95% până la finalul lunii noiembrie. Tronsonul care urmează a fi modernizat are o lungime de 41 km.

„Modernizarea și întreținerea drumurilor județene la standarde cât mai bune este o prioritate pentru mine și pentru echipa Consiliului Județean Caraș-Severin. Astfel, asigurăm condiții mai bune și siguranță în trafic pentru cetățeni. Prin aceste proiecte de modernizare a drumurilor județene unim comunități și creăm condiții de dezvoltare economică și turistică a județului din Caraș-Severin. Până la finalul lunii noiembrie lucrările de asfaltare vor fi finalizate în proporție de 95%. Problemele care au apărut, pe măsură ce lucrările s-au derulat, au fost în intravilanul localității Plugova unde lucrările de apă și canal executate nu sunt în graficul promis și o serie de documente promise de primăriile localităților, dar care nu au ajuns la DDJ, tot pentru lucrări de apă și canal pe raza localităților de pe traseu”, a transmis președintele Consiliului Județean Caraș-Severin.

Sursa: Consiliul Județean Caraș-Severin

Distribuie articolul