Caraș-Severin: subprefectul județului a participat la cursuri de dezvoltare a competențelor administrative

Paul

Alin Muntean, subprefectul județului Caraș-Severin, a participat la cursurile oferite de Institutul Național de Administrație pentru a se dezvolta pe competențele administrative. De asemenea, acesta a participat și la întâlnirea de la Palatul Victoria unde a fost ceremonia de acordare a certificatelor de absolvire.

La ceremonie au fost prezenți Lucian Bode, Ministrul Afacerilor Interne și Aneta Matei, secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne.

„A fost un program nou pentru administrație, cu formare în mod fizic și online, la care au participat aproximativ nouă zeci de prefecți și subprefecți, fiind dezvoltate competențe specifice.

Programul de formare absolvit, a fost format din nouă module și s-a derulat pe o perioadă de șase luni. Domeniile cuprinse în aria curriculară au fost bazate pe activitatea specifică prefecților și au cuprins: rolul și atribuțiile suprefectului în sistemul administrativ românesc; aspecte de legalitate; lemente de leadership; comunicare în situații de criză; organizarea, coordonarea și controlul activităților în administrația publică; etc.”, transmite Alin Muntean în legătură cu programul organizat de Institutul Național de Administrație.

Sursa: Comunicat de presă PNL Caraș-Severin

Distribuie articolul