Caraș-Severin: vicepreședintele CJ Marius Isac a participat la festivitatea de deschidere a Olimpiadei Naționale de Religie în Reșița

Marius Isac, vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, a participat la festivitatea de deschidere a Olimpiadei Naționale de Religie, Cultul Baptist și Cultul Creștin după Evanghelie. Aceasta se va desfășura la Reșița.

„Mă bucur să fiu prezent la deschiderea acestui eveniment important pentru județul nostru, faza națională a olimpiadei de Religie. Îi felicit pe elevi pentru performanțele obținute până la această etapă a olimpiadei și le urez mult succes în continuare, să obțină rezultatele pe care și le doresc”, transmite Marius Isac.

„Evenimentul este organizat de Ministerul Educației, prin Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin, susținut de Consiliul Județean Caraș-Severin, Primăria Reșița, Comunitatea Bisericilor Creștine Baptiste din Caraș-Severin, Uniunea Bisericilor Creștine Baptiste din România, Biserica Creștină Baptistă Nr. 1 Reșița, Colegiul Economic al Banatului Montan Reșița, Liceul de Arte „Sabin Păuța” Reșița, Editura Stephanus București și se bucură de participarea a peste 125 de elevi, alături de 15 profesori insoțitori din 14 județe, inclusiv județul Caraș-Severin”, adaugă CJ Caraș-Severin.

Sursa: Consiliul Județean Caraș-Severin

Leave a Comment