Centrul de zi Clement, exemplu de bune practici la nivel național

Municipiul Câmpia Turzii a obținut premiul ce atestă serviciile sociale excelente de care se bucură persoanele vârstnice, prin munca și profesionalismul personalului de la Centrul de Zi „Clement”, în cadrul concursului ” Exemple de bune practici in serviciile sociale adresate persoanelor vârstnice”

” Am fost onorat să primesc premiul obținut de Municipiul Câmpia Turzii, în cadrul concursului <<EXEMPLE DE BUNE PRACTICI ÎN SERVICIILE SOCIALE ADRESATE PERSOANELOR VÂRSTNICE>>.

Concursul a fost organizat de Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, iar premiul obținut de Municipiul Câmpia Turzii certifică serviciile sociale excelente de care se bucură persoanele vârstnice, prin munca și profesionalismul personalului de la Centrul de Zi „Clement”.

Distincția primită ne onorează și ne determină ca, și pe viitor, să furnizăm servicii sociale de calitate acestor persoane. Felicit echipa Centrului de Zi CLEMENT pentru eforturile depuse și atenția pe care o acordă seniorilor comunității. Încă o dată, Municipiul Câmpia Turzii este dat exemplu, la nivel național și în ceea ce privește serviciile sociale adresate acestei categorii de vârstă. Le mulțumesc atât colegilor de la Centrul de Zi Clement, cât și tuturor angajaților Direcției de Asistență Socială pentru implicarea și omenia de care dau dovadă în raport cu beneficiarii de servicii sociale” a declarat primarul liberal, Dorin Lojigan, pe pagina sa de Facebook.

Leave a Comment