Stelian Bujduveanu, Viceprimarul Capitalei, propune un tarif unic pentru parcare – 5 lei/oră

Eduard Turcu

Liberalul propune un tarif unic pentru parcare – 5 lei/oră. De asemenea, acesta anunță punerea în dezbatere publică proiectui de hotărâre privind modificarea și completarea HCGMB nr. 517/2019 care să reglementeze mai clar condițiile de utilizarea a parcărilor publice. În eventualitatea în care aceată inițiativă ar urma să fie adoptată, tariful pentru parcare ar fi unic pentru toate zonele din București și ar fi stabilit la 5 lei pe oră.

Stelian Bujduveanu, Viceprimarul Capitalei: „Propunerea noastră – tarif unic de parcare 5 lei/oră”

În urma anunțului făcut privind modificarea tarifului pentru parcare, Stelian Bujduveanu îi informează pe bucureșteni că urmează să fie organizată o dezbatere publică, stabilită pentru marți, 22 noiembrie 2022. La acest eveniment va fi discutată noua propunere pentru parcările din Capitală.

„Propunerea noastră: Tarif unic de parcare 5 lei/oră. Decizia dumneavoastră: marți, 22 noiembrie 2022, la Dezbaterea publică”, declară acesta.

Acesta justifică nevoia de a organiza o dezbatere publică pentru a exista consens pe o astfel de propunere.

Viceprimarul Capitalei precizează că „orice decizie importantă pentru oraș am luat-o împreună cu bucureștenii. Fie că a fost vorba de introducerea de sensuri unice, reguli pentru utilizarea trotinetelor sau organizarea licitațiilor publice cu strigare pentru spații comerciale”.

Propunerea făcută de Stelian Bujduveanu ar simplifica sistemul tarifelor publice din Capitală

După anunțul făcut prin care Stelian Bujduveanu propune un tarif unic pentru parcare – 5 lei/oră, liberalul spune că inițiativa ar aduce o „simplificare a sistemului de tarifare a parcărilor publice din Capitală, valabil pentru TOATE categoriile de utilizatori (persoane fizice sau persoane juridice)”.

De asemnea, Viceprimarul liberalul mai spune că „proiectul este publicat deja pe site-ul Primăriei Capitalei ( https://www3.pmb.ro/…/1666958537ph-aprobare_tarife… ) și mulți dintre dumneavoastră v-ați exprimat deja puncte de vedere. Mulțumim pentru implicare”.

sursă: Stelian Bujduveanu, Facebook

Mai multe detalii aici.

sursă: Stelian Bujduveanu, Facebook

Distribuie articolul