Ciprian Ciucu, primar al sectorului 6: Târgul de Crăciun West Side Christmas Market este un real succes

Media PNL

Târgul de Crăciun West Side Christmas Market are un număr mare de vizitatori zilnici, de cca. 30.000, concentrați în special pe intervalul orar 17.00 – 23.00.

Târgul a fost gândit pentru a se adresa în special bucureștenilor din zona de vest a orașului, dar, datorită faptului că a devenit o atracție turistică de sezon, a atras vizitatori din întregul oraș, ceea ce ne bucură și ne onorează.

” FAC APEL la vizitatorii târgului să vină (1) cu metroul (celebrul metrou din Dr. Taberei este complet funcțional) deoarece există stație de metrou fix la parcul Drumul Taberei, (2) cu tramvaiul 41, care lasă călătorii în buza parcului (pentru vizitatorii din partea de Nord a orașului) și cu STB, funcționează mai multe linii de autobuze și troleibuze.

Cei care aleg să vin cu auto individul trebuie să știe că, dincolo de faptul că vor aglomera zona, vor pierde ei mai mult timp în trafic și vor avea mai puține ore la dispoziție pentru a le petrece la West Side Christmas Market. Locurile de parcare publice sunt limitate în zonă iar cele rezidențiale sunt deja atribuite.

La astfel de evenimente, peste tot în lume, se ajunge mult mai bine cu transportul public!

În Sectorul 6 Poliția Locală are toleranță zero la parcatul pe spațiul verde, ceea ce au aflat deja vizitatorii din afara Sectorului 6, neobișnuiți cu acest lucru în sectoarele sau localitățile lor.

Doresc să le mulțumesc Politiștilor Locali pentru tot efortul din aceste zile, si pentru dirijarea circulației îngrunate din zonă, și pentru prezența exemplară pentru asigurarea oridinii din perimetrul parcului.”, a declarat Ciprian Ciucu pe pagina sa de facebook.

Distribuie articolul