CJ Alba: finanțări prin PNRR destinate mediului de afaceri din județ

Constantinescu Denisa

Ion Dumitrel, președintele CJ Alba a anunțat că Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru va pune în dezbatere publică primele ghiduri de finanțare destinate mediului de afaceri, în cadrul Programului ”Regiunea Centru” 2021-2027.

“Cu sprijinul Consiliului Judeţean Alba şi al Instituţiei Prefectului – Judeţul Alba, astăzi a avut loc sesiunea de lucru destinată firmelor private din județul Alba, în cadrul suitei de conferințe județene ”Finanțări europene 2021-2027. Împreună dezvoltăm regiunea!”.

Astfel, s-a realizat un dialog direct cu mai mult de 80 de reprezentanți ai mediului de business din județ, care au urmărit prezentările referitoare la finanțarea start-up-urilor, a microîntreprinderilor și a IMM-urilor inovative, prevazute în PR Centru 2021-2027, dar și posibilitățile de finanțare prin PNRR sau serviciile acordate gratuit de ADR Centru în cadrul rețelei Enterprise Europe Network.

Pe pagina de internet a ADR Centru sunt disponibile toate detaliile discutate azi, dar şi informaţii despre alte finanțări disponibile pentru: inovare, competitivitate, turism, formare profesională, mobilitate și cooperare europeană în afaceri” a declarat președintele Consiliului Județean Alba pe pagina sa de Facebook.

Distribuie articolul