CJ Alba: președintele Ion Dumitrel a participat la semnarea contractului pentru modernizarea DC 139

Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba, împreună cu Claudiu Răcuci, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, a participat la semnarea, de către primarul comunei Vadu Moților, Nicolae Lazea, a unui contract de finanțare în cadrul Programului Național de Investiții Anghel Saligny, ce vizează modernizarea DC 139, pe o porțiune de 5 km.

“Împreună cu Claudiu Răcuci, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, am participat la semnarea, de către primarul comunei Vadu Moților, Nicolae Lazea, a unui contract de finanțare în cadrul Programului Naţional de Investiţii Anghel Saligny.

Prin contractul semnat astăzi va fi modernizat DC 139 pe o porțiune de 5 km, între DN 75 și satul Bodești: asfaltare, realizarea de rigole, ziduri de sprijin, accese la locuințe și proprietăți.

Felicit pe domnul primar și pe întreaga echipă din Primăria Comunei Vadu Moților! Mult succes în implementarea acestui proiect atât de important pentru comunitate” a declarat președintele Consiliului Județean, pe pagina sa de Facebook.

Sursă: Facebook Ion Dumitrel

Leave a Comment