CJ Arad: investiție de 23,5 milioane de lei pentru a moderniza Serviciul de Ambulanță Județean

Ciprian S.
Iustin Cionca CJ Arad
Iustin Cionca Arad

Consiliul Județean a demarat documentația pentru modernizarea sediului în care-și desfășoară activitatea Serviciul de Ambulanță Județean Arad.

Investiția se ridică la 23,5 milioane de lei, resursele financiare fiind asigurate prin Compania Națională de Investiții. Durata estimată a modernizării este de 24 de luni de la începerea efectivă a lucrărilor.

„Continuăm să investim în sistemul sanitar arădean, să atragem fonduri din toate sursele posibile, astfel încât calitatea catului medical să fie cât mai ridicată. Acum, a venit rândul Serviciului de Ambulanță Județean, unde vom moderniza toate cele opt corpuri de clădire existente. Aceste clădiri fac parte din patrimoniul instituției noastre și care sunt date în folosință gratuită Serviciului de Ambulanță Județean Arad. Este o investiție majoră, de peste 23 de milioane de lei, iar obiectivele principale sunt realizarea unei eficiențe energetice a clădirii, cât și asigurarea unui cadru optim de desfășurare a activității Serviciului de Ambulanță Județean, într-un sediu modernizat”, a precizat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Sursă: comunicat de presă

Distribuie articolul