CJ Arad: Iustin Cionca a anunțat că Centrul de Zi din Zăbrani a fost extins cu încă o casă

CJ Arad: Iustin Cionca a anunțat că Centrul de Zi din Zăbrani a fost extins cu încă o casă

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a anunțat că Centrul de Zi din Zăbrani a fost extins cu încă o casă, prin efortul unei fundații elvețiene, care a pus în funcțiune la Zăbrani și o casă pentru copii.

”Aradul este un deschizător de drumuri la nivel național în ce privește parteneriatele dintre administrație, societatea civilă și mediul de afaceri. Le sunt recunoscător partenerilor noștri elvețieni pentru că ridică din presiunea serviciilor sociale de pe umerii Consiliului Județean și contribuie, astfel, la susținerea uneia dintre cele mai vulnerabile categorii de populație.”, a declarat liberalul Iustin Cionca.

Consiliul Județean Arad a semnat cu fundația Humanitas, în decembrie 2022, pe o perioadă de trei ani, al doilea contract de servicii sociale de tip familial pentru 12 copii. Primul contract a fost semnat în decembrie 2019, tot pe trei ani.

”În acești ani de colaborare, relația a fost una bună, bazată pe profesionalism și respect reciproc. Fundația asigură creșterea și îngrijirea copiilor instituționalizați și le oferă o șansă la educație și la un viitor mai bun.”, a precizat Iustin Cionca.

Sursă: Facebook Iustin Cionca

Leave a Comment