CJ Arad: Iustin Cionca anunță organizarea unui concurs internațional de vinuri

Ciprian S.
Președintele CJ Arad Iustin Cionca

Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a anunțat că va fi organizat un concurs internațional de vinuri în toamna acestui an.

“Președintele Districtului Tubingen, Joachim Walter, a intermediat întâlnirea mea cu viticultori locali. I-am invitat la Arad în această toamnă, când vom pune în competiție vinurile arădene cu cele germane. Vom încerca să aducem viticultori și din Ungaria, Serbia și Republica Moldova, iar juriul ne dorim să fie internațional. Îmi doresc un eveniment care să pună în valoare Podgoria Miniș-Măderat, eforturile pe care investitorii de acolo le-au făcut în ultimii ani în dezvoltarea culturii de viță-de-vie și în retehnologizare”, a declarat liberalul Iustin Cionca.

De asemenea, liberalul Iustin Cionca a transmis că: ”Președintele Districtului Tubingen, Joachim Walter, a intermediat întâlnirea mea cu viticultori locali. Vom încerca să aducem viticultori și din Ungaria, Serbia și Republica Moldova, iar juriul ne dorim să fie internațional. Îmi doresc un eveniment care să pună în valoare Podgoria Miniș-Măderat, eforturile pe care investitorii de acolo le-au făcut în ultimii ani în dezvoltarea culturii de viță-de-vie și în retehnologizare.”.

Sursă: Facebook Consiliul Județean Arad / Facebook Iustin Cionca

Distribuie articolul