Iustin Cionca Președinte CJ Arad

CJ Arad: Președintele Iustin Cionca a prezentat Complexul Matern-Pediatrie în Tübingen, Germania

Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a anunțat că prezentarea referitoare la Complexul Matern-Pediatrie, realizată în Tübingen, Germania, a trezit interesul autorităților locale și al medicilor de specialitate din oraș.

Liberalul Iustin Cionca a cerut, în cadrul vizitei de astăzi, ca un grup de specialiști din Arad să fie primit la Clinica Universitară de Pediatrie din Tübingen pentru analizarea proiectului Complexului Matern-Pediatrie de la Arad și îmbunătățirea sa, acolo unde este necesar.

”Acum se pot face intervenții pe proiect, este un moment bun, dacă specialiștii din Germania vor constata că proiectul poate fi îmbunătățit, atunci el trebuie îmbunătățit acum”, a subliniat Iustin Cionca.

Președintele Iustin Cionca s-a întâlnit și cu prof. dr. Peter Lang, șeful departamentului de Hematologie de la Clinica Universitară de Pediatrie din Tübingen, cu care a discutat aspectele practice ale Complexului Matern-Pediatrie de la Arad.

„Am cerut sfatul dr. Peter Lang, pentru că suntem în faza de proiectare a Complexului Matern-Pediatria, iar domnia sa este unul dintre reputații specialiști din Germania. Mă interesează opinia sa de specialitate care poate îmbunătăți proiectul de la Arad. Sunt preocupat de felul în care specialiștii de top din Germania, cu experiența lor vastă, văd acest proiect”, a declarat Iustin Cionca.

Sursă: Facebook Consiliul Județean Arad

Leave a Comment