Adrian Ioan Veştea

CJ Brașov: Adrian Ioan Veştea a prezentat deciziile noi pentru dezvoltarea judeţului

Adrian Ioan Veştea, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, a anunțat că a fost aprobată participarea Județului Brașov la Acordul de Parteneriat LEADER prin care patru Grupuri de Acţiune Locală din judeţ, şi anume Asociația Transilvană Brașov Nord, Asociația de Dezvoltare Durabilă Curbura Carpaților, Asociația Grupul de Acțiune Locală – Microregiunea Valea Sâmbetei şi Asociația Grup de Acțiune Locală Răsăritul Țării Făgărașului, vor putea aplica pentru obţinerea de finanţări alocate din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală.

De asemenea, Consiliul Județean Brașov a aprobat rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2023 al Regiei Autonome „Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav”.

”Practic, a fost o rectificare a fondurilor deja prevăzute în bugetul Regiei, respectiv redistribuirea sumei de 3.916.000 de lei pentru a fi folosită la implementarea sistemului informatic al Aeroportului şi la acoperirea unor cheltuieli legate de mentenanţa balizajului şi instruirea personalului angajat.”, a precizat liberalul Adrian Ioan Veștea.

O altă hotărâre importantă adoptată de CJ Brașov a fost Regulamentul privind acordarea de finanțări nerambursabile din bugetul propriu al județului pentru proiectele sportive, pe componenta Federații sportive naționale.

”Bugetul pe care l-am prevăzut pentru acest program este de 480.000 de lei şi cu aceşti bani ne dorim să finanţăm întreceri sportive de referinţă, care să devină repere în calendarul competiţiilor de nivel naţional şi internaţional organizate în judeţul Braşov.”, a transmis Adrian Ioan Veștea.
 

 

Sursă: Facebook Adrian Ioan Veștea

Leave a Comment