CJ Caraș-Severin: noi servicii publice electronice disponibile prin eportal.cjcs.ro

Paul

Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, a anunțat noi servicii publice electronice prin finalizarea proiectului ”Creșterea calității serviciilor publice electronice pentru cetățeni la nivelul județului Caraș-Severin”. Acestea sunt disponibile prin eportal.cjcs.ro.

Scopul principal al proiectului este de a asigura calitatea și accesul la serviciile publice oferite de către administrația județeană, prin simplificarea procedurilor administrației locale și reducerea birocrației.

„Suntem receptivi la nevoia cetățenilor de a avea servicii de calitate, prin noua platformă – eportal.cjcs.ro – vor putea fi depuse și obținute, on-line, o serie de documente. Simplificăm procedurile administrative și reducem astfel birocrația, Consiliul Județean Caraș-Severin devenind o administrație care ține pasul cu tehnologia”, precizează liberalul Romeo Dunca.

Proiectul prin care au fost implementate noi servicii publice electronice a fost implementat în 16 luni, iar cofinanțarea acestuia a fost prin Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă.

Sursa: Consiliul Județean Caraș-Severin

Distribuie articolul