CJ Constanța: 34 de milioane de lei pentru pentru dotarea Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei”

Badila Antonia

Președintele CJ Constanța anunță că a fost semnat contractul, în valoare de 34 de milioane de lei, prin programul PNRR, pentru dotarea Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” cu echipamente menite să reducă infecțiile nosocomiale.

,,Încă un pas important pentru îmbunătățirea condițiilor medicale în județul Constanța!

A fost semnat contractul, în valoare de 34 de milioane de lei, prin programul PNRR, pentru dotarea Spitalului Clinic Județean de Urgență <Sf. Apostol Andrei> cu echipamente menite să reducă infecțiile nosocomiale.

Investițiile vor fi direcționate pentru dotarea laboratorului de microbiologie cu echipamente automate, pentru modernizarea mai multor blocuri operatorii și pentru achiziționarea de echipamente pentru sterilizare.

Aceste investiții vor aduce beneficii semnificative și vor asigura standarde mai înalte de igienă și siguranță în spitalul nostru.

Avem multe de făcut, iar fiecare pas contează pentru a oferi servicii medicale de calitate. Mi-am propus să valorificăm toate oportunitățile și să ne concentrăm pe fiecare axă de finanțare nou deschisă pentru a aduce îmbunătățiri semnificative în acest domeniu.

Mulțumesc echipei manageriale pentru dedicarea și efortul de a pune sănătatea pacienților pe primul loc.”, declară președintele CJ Constanța Mihai Lupu pe pagina sa de Facebook.

Distribuie articolul