CJ Constanța: Drumurile județene sunt în proces de modernizare și reabilitare

Președintele CJ Constanța, Mihai Lupu, declară că sunt reluate lucrările de asfaltare pe cel de-al doilea sector al tronsonului de drum judeţean DJ 393 Arsa-Albești-Coroana, urmând ca în cel mai scurt timp să fie turnat primul strat de asfalt.

,,Modernizarea şi reabilitarea drumurilor județene continuă. De astăzi, echipele RAJDP Constanța au reluat lucrările de asfaltare pe cel de-al doilea sector al tronsonului de drum judeţean DJ 393 Arsa-Albești-Coroana. Acesta porneşte din localitatea Albeşti, de la intersecţia cu drumul judeţean DJ391 şi se termină la ieşirea din localitatea Coroana. Drumul se află în prezent la stadiu de piatră, pe alocuri chiar şi de pământ, iar în acest moment se execută lucrări de realizare a fundaţiei, prin compactarea solului şi adaos, urmând ca în cel mai scurt timp să fie turnat primul strat de asfalt. Se lucrează la capacitate maximă și am primit asigurări din partea conducerii RAJDP, că investiţia va fi finalizată în cel mai scurt timp posibil, pentru ca şi aceşti locuitori ai judeţului să beneficieze de drumuri sigure.

Sursă: Facebook, Mihai Lupu

Ne mândrim cu judeţul nostru, un loc plin de istorie, tradiţie, multiculturalism, mistere şi legende strânse de-a lungul veacurilor. O adevărată comoară turistică, care va avea, la fiecare vizită, ceva nou de arătat. Infrastructura de drumuri reprezintă cartea de vizită a oricărui judeţ. Prima opinie pe care oricine şi-o formează, în ceea ce priveşte nivelul de dezvoltare al unei regiuni, va fi întodeauna influenţată de starea drumurilor. Continuăm programul de reabilitări și modernizări de drumuri, cu obiective clare şi investiţii pe care le vom duce la bun sfârşit.”, declară președintele CJ Constanța, Mihai Lupu pe pagina sa de Facebook.

Leave a Comment