CJ Constanța: Modernizarea şi reabilitarea drumurilor județene continuă

Badila Antonia

Consiliul Județean Constanța anunță un nou proiect al societății Drumuri Județene Constanța SA care vizează reabilitarea și modernizarea drumului județean 392 Pecineaga – Amzacea.

,,Un nou proiect al societății Drumuri Județene Constanța SA vizează reabilitarea și modernizarea drumului județean 392 Pecineaga – Amzacea, un sector de drum tratat superficial de autorități în trecut și ocolit de toți cei care cunosc starea deplorabilă în care acesta se află în prezent.

Cei 12 km de drum sunt foarte greu de parcurs, aproape imposibil, iar reabilitarea acestui tronson înseamnă practic, o reconstrucție masivă ce va implica aproximativ 6000 de tone de piatră, conform primelor estimări ale necesarului de materiale. Începând de astăzi și pe tot parcursul lunii octombrie, drumarii vor așterne piatră pe o suprafață de 25.000 mp și vor lucra la capacitate maximă, pentru ca acest sector de drum să reprezinte, în cel mai scurt timp, o variantă practicabilă și sigură pentru conducătorii auto.”, declară președintele CJ Constanța Mihai Lupu pe pagina sa de Facebook.

Distribuie articolul