CJ Constanța: Președintele Mihai Lupu anunță deschiderea unor curse aeriene directe către alte județe

Președintele CJ Constanța Mihai Lupu salută inițiativa Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța prin care județul va fi conectat cu mai multe județe prin deschiderea unor curse aeriene directe.

,,Avem oportunități reale pentru a dezvolta județul Constanța. Cooperarea deschisă, transparentă și eficientă dintre autoritățile locale, mediul de afaceri și societatea civilă reprezintă cea mai sigură cale de a pune în mișcare proiecte relevante.

La fel de important este să avem un cadru legislativ coerent și funcțional în domeniu. Salut inițiativa Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, prin care județul nostru va fi conectat cu județele Cluj-Napoca, Oradea, Suceava și Timișoara, prin deschiderea unor curse aeriene directe între destinațiile menționate.

Acest succes demonstrează că prin dialog și ambiție, nimic nu este de nerealizat. Se întrevăd lucruri frumoase pentru județul Constanța și am încredere că vom reuși în curând și înființarea Organizației de Management a Destinației, structură asociativă care va permite o mai bună promovare a județului Constanța, ca destinație turistică.

Felicitări CCINA și tuturor celor care au făcut posibil acest proiect!”, declară președintele CJ Constanța pe pagina sa de Facebook.

Video: Aici

Leave a Comment