CJ Constanța: Programul de investiţii în modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă din județul Constanța continuă

Badila Antonia

,,Astăzi a fost semnat un nou contract în cadrul <Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a S.C. RAJA S.A. Constanța>, în valoare de aproximativ 221 de milioane de lei, ce vizează investiții în localitățile Eforie Sud, Tuzla, Biruința și Topraisar.

Apa de calitate înseamnă sănătate, iar noile tehnologii implementate de RAJA, prin aceste proiecte, vor contribui la confortul nostru și la o viață mai bună.

Odată cu implementarea acestui amplu program vom iniția noi proiecte, pe alte axe de finanțare, pentru a acoperi toate zonele defavorizate din județul nostru.

Consiliul Județean Constanța, în calitate de acționar majoritar al acestei companii, va acorda tot suportul necesar, pentru ca aceste ambițioase investiții să fie finalizate cu succes”, declară președintele CJ Constanța, Mihai Lupu pe pagina sa de Facebook.

Distribuie articolul