CJ Constanța: Proiect dedicat tinerilor pentru creșterea conștientizării problemelor de mediu

Consiliul Județean Constanta a implementat, în cadrul unui parteneriat cu Asociația Bulgară pentru Transferul Tehnologiei și Inovației și Consiliul Raional Ungheni, din Republica Moldova, proiectul alert- “Monitorizarea și protejarea mediului înconjurător în Bazinul Marii Negre”.

,,Proiectul constă în dezvoltarea și implementarea unei aplicații mobile dedicate tinerilor, care are ca scop o mai bună înțelegere a activităților de prevenție și creșterea constientizării problemelor de mediu ce pot afecta comunitățile. Astfel, tinerii au la dispoziție, prin intermediul unui joc interactiv și creativ, un instrument de învățare a modalităților corecte de reacție în caz de situații de urgență, precum incendii, inundații și cutremure, dar și a abordării corecte față de mediul înconjurător.

Sursa: Facebook, CJ Constanța

Aplicația mobilă se numește KIDALERT și este disponibilă pentru terminalele Android și iOS, în mod gratuit, în Playstore și App Store. Vă invităm să o accesați cu încredere!”, transmite CJ Contanța pe pagina sa de Facebook.

Leave a Comment