CJ Contanța promovează turismul la Târgul MAP – Le Monde a Paris

Județul Constanța va fi reprezentat la standul României, prin expunerea unor produse tradiționale locale, dar și prin prezentarea, pe scena principală a evenimentului, a unor momente folclorice.

,,Consiliul Județean Constanța, prin Ministerul Antreprenoriatului și Turismului va participa la Târgul de Turism <MAP – Le Monde a Paris>, în perioada 16-19 martie 2023. O oportunitate reală de promovare în lume, a potențialului turistic al județului nostru, dar și a folclorului, tradițiilor şi a tot ceea ce este autentic dobrogean.

Județul Constanța va fi reprezentat la standul României, prin expunerea unor produse tradiționale locale, dar și prin prezentarea, pe scena principală a evenimentului, a unor momente folclorice și suite de dansuri tradiționale dobrogene, susținute de artiștii Ansamblului Folcloric Profesionist ,,Brâulețul”.

Sursă: Facebook, Mihai Lupu

Totodată, pe perioada desfășurării târgului, va fi dedicat un moment artistic de omagiere a ilustrului compozitor român, Ciprian Porumbescu. Turismul este un sector important pentru economia județului Constanța, iar prin participarea la astfel de târguri, ne dorim o creștere a vizibilității județului și, implicit, atragerea interesului tour-operatorilor europeni, astfel încât să avem o creștere exponențială a turiștilor străini.”, declară președintele CJ Constanța Mihai Lupu pe pagina sa de Facebook.

Leave a Comment