CJ Giurgiu: 40 de milioane de euro pentru un nou Spital Județean în municipiu

Badila Antonia

Consiliul Județean Giurgiu anunță că procesul de licitație pentru construirea noului spital județean a înregistrat un pas important: deschiderea oficială a ofertelor.

,,Cu un număr de șase propuneri competitive, acest moment semnificativ subliniază interesul și încrederea în proiectul nostru de 𝟒𝟎 𝐝𝐞 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐨𝐚𝐧𝐞 𝐝𝐞 𝐞𝐮𝐫𝐨, care promite să aducă îmbunătățiri semnificative în domeniul sănătății pentru locuitorii județului Giurgiu.

Această etapă reprezintă rodul eforturilor susținute ale echipei Consiliului Județean, conduse de la începutul mandatului, cu scopul de a asigura cetățenilor accesul la servicii medicale de cea mai înaltă calitate. Anticipăm cu optimism semnarea contractului în această toamnă, odată ce etapele procedurale, inclusiv contestațiile, sunt finalizate.

Noul spital va aduce îmbunătățiri semnificative prin introducerea de secții specializate în oncologie, neurologie și îngrijiri paliative, răspunzând astfel nevoilor acute ale comunității noastre. Aceste specializări au fost alese pe baza unei analize atente a nevoilor de sănătate ale județului, marcând un angajament profund față de îmbunătățirea calității vieții pacienților noștri.

Proiectele noastre nu se opresc aici. Suntem dedicați să continuăm dezvoltarea infrastructurii medicale prin inițiative precum construcția de locuințe ANL pentru medici, reabilitarea spitalului existent și extinderea serviciilor medicale, cu finanțare asigurată de Compania Națională de Investiții. De asemenea, suntem activi în lupta împotriva infecțiilor nosocomiale și în modernizarea echipamentelor medicale, toate acestea subliniind angajamentul nostru pentru un sistem de sănătate de înaltă calitate.

În Consiliul Județean Giurgiu, sănătatea locuitorilor noștri este o prioritate absolută, iar noi ne angajăm să facem tot posibilul pentru a răspunde așteptărilor comunității. Prin eforturile noastre, dorim să asigurăm că fiecare cetățean al județului Giurgiu beneficiază de acces la servicii medicale de cea mai bună calitate.”, transmite CJ Giurgiu pe pagina de Facebook.

Distribuie articolul