CJ Giurgiu: Președintele Dumitru Beianu a discutat cu reprezentanții serviciilor județene

Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, a discutat cu reprezentanții tuturor serviciilor județene implicate în sistemul de servicii sociale.

,,Discuțiile au loc la sediul Consiliului Județean Giurgiu, iar printre cei prezenți se numără și directorul DGASPC Giurgiu, Gheorghe Paraschiv, directorul Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, Dragoș Chivu, reprezentanți ai poliției, ISJ Giurgiu.

Se pun la punct detalii privind acțiunea comună a autorităților locale de a îmbunătăți serviciile de asistență socială, pentru a veni și mai mult în sprijinul categoriilor defavorizate.

Președintele Dumitru Beianu le-a dat asigurări celor prezenți că va sprijini în continuare sistemul de protecție socială, atât beneficiarii, persoane vulnerabile, cât și personalul care se ocupă de îngrijirea acestora.

Întâlnirea este organizată în cadrul proiectului “Servicii integrate pentru grupuri vulnerabile – o punte pentru dezvoltarea comunităților locale”.

Proiectul beneficiază de un grant de peste 2 milioane de euro oferit de Islanda, Liechtenstein și Norvegia, prin Granturile SEE și Norvegiene 2014-2021, în cadrul Programului Dezvoltare locală.”, transmite CJ Giurgiu pe pagina de Facebook.

Leave a Comment