CJ Iași: 33 de milioane de lei pentru extinderea infrastructurii de apă

Eduard Turcu

Noi investiții în rețeaua de apă și apă uzată din județul Iași vor fi realizate prin intermediul Consiliului Județean.

Costel Alexe, Președintele CJ Iași: „Extinderea infrastructurii de apă este în continuarea o prioritate a administrației județene, iar prin noul proiect semnat de APAVITAL vor fi investiți 33 de milioane de lei (fără TVA) în lucrări de modernizare în cadrul <<Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din judeţul Iași, în perioada 2014 -2020>>”.

„Se vor executa lucrări aferente Lotului 2 al contractului IS CL-05 Extinderea sistemului de apă și canalizare în județul Iași – axa 3 – Iași – Comarna – Costuleni – Dobrovăț – Ciortești – Cozmești prin care locuitorii acestor comune vor beneficia de stații de pompare moderne, de înființarea unei noi rețele de apă potabilă şi canalizare, de rezervoarea pentru înmagazinarea apei potabile sau de noi stații de clorinare”, a spus liberaul.

„Regiunea noastră se bucură de cea mai mare finanțare din fonduri europene prin Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă uzată. Peste 400 de milioane de euro sunt investiți în modernizarea și extinderea sistemului de apă și canalizare. Felicit contractanții care vor executa lucrările de pe acest lot și sunt convins că promptitudinea va sta la baza parteneriatului pe care îl începem”, a transmis Președintele CJ Iași.

sursă: Costel Alexe, Facebook

Distribuie articolul