CJ Iași: 34 milioane de lei pentru extinderea rețelei de apă și canalizare în comuna Popești

Eduard Turcu

Comuna Popești din județul Iași va beneficia de o investiție de 34 milioane de lei în extinderea rețelei de apă și canalizare, grație semnării unui nou contract prin intermediul Programului Național de Investiții “Anghel Saligny”.

  • Comuna Popești din județul Iași va primi o investiție de 34 milioane de lei pentru extinderea rețelei de apă și canalizare, prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”.
  • 29 de localități din județul Iași vor beneficia de finanțare pentru îmbunătățirea și extinderea sistemelor de apă și canalizare.

Județul Iași are aprobate 127 de proiecte doar pentru componenta de investiții în rețeaua de apă și drumuri

La eveniment au luat parte președintele Consiliului Județean, Costel Alexe, Sorin Afloarei, vicepreședinte al CJ, Andrei Cazacu, administratorul public al județului, secretarul general adjunct al Guvernului, Lucian Rusu, și deputatul Alexandru Muraru.

Costel Alexe: „Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, implementat de Partidul Naţional Liberal,  asigură finanțarea proiectelor de modernizare și reabilitare a infrastructurii rutiere sau de construire și extindere a rețelei de apă și canalizare, dincolo de centrele urbane”.

„29 de localități din județul Iași vor beneficia de finanțări în vederea realizării sau extinderii sistemului de apă și canalizare, asigurând astfel un trai decent al gospodăriilor și accesul cetățenilor la cea mai importantă resursă, apa”, a spus liberalul.

„Felicitări primarului Vasile Lupu pentru implicare și succes în implementare proiectelor”, a transmis Președintele CJ Iași.

Prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, doar pentru componenta de investiții în rețeaua de apă și drumuri, județul Iași are aprobate 127 de proiecte, în valoare totală de 1,5 miliarde de lei, în cele 98 de UAT-uri.

sursă: Costel Alexe, Facebook

Distribuie articolul