CJ Iași a aprobat proiectul de hotărâre privind demararea procedurii de achiziție publică pentru execuție lucrări Îmbrăcăminți bituminoase uşoare pe DJ 248 F Hadâmbu – Frenciugi

Eduard Turcu

Consiliului Județean Iași a aprobat proiectul de hotărâre privind demararea procedurii de achiziţie publică pentru execuţie lucrări îmbrăcăminți bituminoase uşoare pe DJ 248 F Hadâmbu – Frenciugi, pe o lungime de 2 km și a cărui investiție se ridică la valoarea de 8,5 milioane de lei cu TVA.

Costel Alexe, președintele CJ Iași: „Tronsonul de drum situat în comuna Mogoșești va fi supus lucrărilor de întreținere, îmbunătățind siguranța, eficiența și confortul locuitorilor, dar și participanților la trafic. Am un parteneriat solid cu doamna primar Rodica Popa, iar prin proiectele implementate în Mogoșești ne dorim să îmbunătățim nivelul de trai al tuturor celor din comunitate”. 

„Modernizarea drumurilor duce la crearea de noi oportunități economice și la creșterea prosperității, astfel încât este important să continuăm să investim în acest domeniu”, a menționat liberalul.

sursă: CJ Iași, Facebook

Distribuie articolul