consultații optometrice și ochelari de vedere

CJ Ilfov: Hubert Thuma anunță campania „Ilfov, prin ochii tăi” prin intermediul căreia se vor oferi gratuit consultații optometrice și ochelari de vedere

Președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, anunță că a fost aprobat în ședința de consiliu un proiect prin care se vor oferi consultații optometrice și ochelari de vedere gratuit pentru ilfovenii de peste 18 ani, care fac parte din categorii vulnerabile.

Acest proiect se adresează persoanelor de peste 18 ani, care fac parte din categorii vulnerabile (persoane cu handicap, cu ajutor social/șomaj/pensie de urmaș sau pensionari cu pensie de maximum 2.500 de lei).

”Știu cât de mult costă corectarea problemelor de vedere, cel puțin câteva sute de lei pentru o ramă și alte câteva sute de lei pentru lentile. Plus tariful consultației. Tocmai de aceea vrem să le oferim gratis pentru cei care nu și le pot permite. Mai sunt de bifat câțiva pași procedurali și apoi trecem la treabă. Două caravane se vor plimba prin județ, iar oamenii se vor programa telefonic la consult.”, a declarat Hubert Thuma.

Sursă: Facebook Hubert Thuma

Leave a Comment