Hubert Thuma președintele Consiliului Județean Ilfov

CJ Ilfov: Hubert Thuma anunță începerea proiectului „Ilfov zâmbește” în 19 localități din județ

Președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, a anunțat începerea proiectului „Ilfov zâmbește” în 19 localități din județ: Domnești, Clinceni, Mogoșoaia, 1 Decembrie, Snagov, Dragomirești-Vale, Bragadiru, Dascălu, Măgurele, Ștefăneștii de Jos, Cernica, Periș, Ciolpani, Berceni, Otopeni, Voluntari, Vidra, Brănești, Gruiu.

Depunerea actelor se realizează la primărie și sunt necesare următoarele acte: cerere-tip (o primiți la primărie), dovada domiciliului sau a reședinței în județul Ilfov, copie cupon de pensie și documente de la stomatolog pentru necesitatea unei lucrări dentare (fișă medicală, plan de tratament etc).

Condițiile proiectului „Ilfov zâmbește” sunt: doamnele să aibă peste 63 de ani, iar domnii peste 65 de ani, cu domiciliul/reședința în Ilfov și pensie de maximum 1.200 de lei.

”„Ilfov zâmbește” este proiectul prin care decontăm suma de 3.000 de lei pensionarilor care vor să își refacă dantura. Zilele viitoare, dăm startul proiectului și în celelalte localități. Dacă întâmpinați probleme în depunerea actelor, vă rog să mi le comunicați. Vreau să știu tot ce nu merge bine ca să pot remedia.”, a precizat liberalul Hubert Thuma.

CJ Ilfov: Hubert Thuma anunță începerea proiectului „Ilfov zâmbește” în 19 localități din județ

Sursă: Facebook Hubert Thuma

Leave a Comment