CJ Ilfov: Hubert Thuma anunță o nouă etapă în construcția Drumului Radial 1 – Vest Expres

Ciprian S.
Hubert Thuma președintele Consiliului Județean Ilfov

Președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, a anunțat încă un pas important pentru proiectul „Orbital București”.

Consiliul Județean Ilfov a comunicat faptul că cel mai important proiect de infrastructură rutieră din județul Ilfov, Drumul Radial 1 – Vest Expres (DR1), prinde contur după ce Curtea de Apel București a menținut decizia Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor.

Compania desemnată câștigătoare a procedurii de achiziție va demara pregătirea documentației pentru Drumul Radial 1-Vest Expres.

”Vorbim de primul drum radial care intră, astfel, în linie dreaptă. DR 1 – Vest Expres va avea regim de șosea de mare viteză, o lungime de aproximativ 9 km și următoarele caracteristici: 4 benzi de circulație (câte două pe fiecare sens), piste pentru biciclete și trotuare. Și, de asemenea, va conecta Autostrada A0 cu Centura Capitalei (DNCB) și Bulevardul Timișoara, tranzitând localitățile Domnești și Ciorogârla. Pentru județul Ilfov, construcția acestor drumuri radiale înseamnă dezvoltarea infrastructurii rutiere, dar și dezvoltare economică.”, a precizat liberalul Hubert Thuma.

Sursă: Facebook Hubert Thuma

Distribuie articolul