hubert thuma cj ilfov pnl ilfov

CJ Ilfov: Hubert Thuma și primarii din Ilfov au stabilit un grup de lucru pentru a verifica și accelera lucrările la infrastructură

Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov, a stabilit cu primarii din Ilfov un grup de lucru pentru a verifica și accelera lucrările la infrastructură.

”Am verificat lucrările la infrastructură, în orașul Buftea, alături de primarul Gheorghe Pistol. Străzile Cloșca (400 m) și Garoafelor (700 m) au fost frezate și s-a început așternerea covorului asfaltic (BA16) pe prima. Străzile au fost preluate prin hotărâre de consiliu de către CJ Ilfov. Treptat, vom prelua și alte drumuri din localitățile ilfovene, pentru reabilitare.”, a declarat liberalul Hubert Thuma.

De asemenea, președintele CJ Ilfov a transmis că: ”Așa voi proceda pe toate șantierele din județ. Deja am analizat problemele care țin de infrastructură din Ilfov și am decis să stabilim acest grup de lucru, pentru a fi la curent constant cu evoluția lucrărilor. Astfel, constant, voi merge în teren cu primarii din Ilfov pentru a discuta cu echipele din teren și pentru a accelera lucrările în derulare .”.

Sursă: Facebook Consiliul Județean Ilfov

Leave a Comment