CJ Ilfov: Lucrările la DJ 401A intră în linie dreaptă

Ciprian S.
CJ Ilfov Lucrările la DJ 401A intră în linie dreaptă

Președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, a organizat o ședință operativă în Orașul Măgurele. Tema – stadiul lucrărilor aflate în desfășurare pe DJ401A.

Grupul de lucru a analizat evoluția proiectului din teren pe cele trei paliere – relocarea rețelelor de energie electrică cu cele de reabilitare și modernizare a drumului, dar si a lucrărilor de apă-canal.

Mesajul Președintelui Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma: “Am analizat punctual lucrările la zi. Pe datele din teren, ele sunt finalizate în proporție de 60% pe acest drum județean care tranzitează Bragadiru, Clinceni, Domnești, Jilava, Măgurele și Vidra.

Ce înseamnă asta? 28 de kilometri de drum pe care vom circula ca-n palmă. Mai înseamnă alți 56 de kilometri de trotuare pavate și tot atâția kilometri de piste de bicicletă.

Am solicitat inginerilor accelerarea lucrărilor. Este important să găsim soluții pentru orice obstacol care ar putea încetini ritmul lucrărilor.

Este un proiect major de infrastructură pe care mi l-am asumat încă de la începutul mandatului de Președinte al Consiliului Județean Ilfov, chiar dacă știam că iau totul de la zero. Este motivul pentru care merg în control pe șantiere și am format acest grup de lucru.”.

La ședința de lucru au participat și Vicepreședintele Consiliului Judetean Ilfov, Ștefan Rădulescu, Primarul Orașului Măgurele, Narcis Constantin, dar și reprezentanții firmelor care efectuează lucrări pe acest drum județean. După ședința de lucru, a urmat verificarea în teren.

Sursă: Facebook Consiliul Județean Ilfov

Distribuie articolul