CJ Ilfov: proiect de apă și canalizare în valoare totală de 419 milioane de euro

Ciprian S.
hubert thuma cj ilfov pnl ilfov
hubert thuma cj ilfov pnl ilfov

Proiectul de apă și canalizare din județul Ilfov este cofinanțat din bani europeni. Valoarea totală este de 419 milioane de euro.

Hubert Thuma, președinte PNL Ilfov și CJ Ilfov a declarat: ”Am semnat contractul „G02 – Gospodării de apă și aducțiuni în localitățile Ciorogârla, Domnești, Clinceni, Cornetu, Bragadiru, Măgurele, Jilava, Poșta-Bălăceanca (Cernica), Pantelimon (Dobroești), Brănești, Mogoșoaia, Balotești și Tunari. Începem anul cu focus pe cel mai important proiect al județului – apă și canalizare pentru 20 de localități.”.

Câștigătorul licitației va face gospodării de apă (stații de tratare și de pompare a apei) și aducțiuni (legături între foraje și gospodăriile de apă), cu tot ce presupune furnizarea și montarea echipamentelor aferente. Valoarea contractului este de aproape 180 de milioane de lei, fără TVA. Durata de execuție este de 36 de luni, la care se adaugă alte 36, perioadă de garanție.

Liberalul Hubert Thuma a precizat și faptul că: ”E foarte mult de muncă, dar la final vom avea un Ilfov așa cum ni-l dorim cu toții: demn de secolul în care trăim. După ce totul se va termina, toate lucrările se vor finaliza, vom avea peste 580 de kilometri extindere de rețele de alimentare cu apă, peste 600 de kilometri extindere de rețea de canalizare, aproape 150 de kilometri de conducte de refulare, aproximativ 270 de stații de pompare ape uzate și 11 stații de epurare ape uzate.”.

CJ Ilfov proiect de apă și canalizare

Sursă: Facebook Hubert Thuma

Distribuie articolul