CJ Ilfov: Proiectul ”Colorează-ți viitorul” continuă și anul acesta în Mogoșoaia

Ciprian S.
CJ Ilfov Proiectul ”Colorează ți viitorul” continuă și anul acesta în Mogoșoaia

Consiliul Județean Ilfov a anunțat continuarea programului ”Colorează-ți viitorul” în Mogoșoaia.

Proiectul care aduce culoare în mediul educațional din județul Ilfov a fost votat astăzi, în ședința de consiliu.

Artiștii plastici împreună cu elevii din Mogoșoaia vor picta pereții interiori, dar și exteriorul școlii. Astfel, sălile de clasă vor deveni sursă de inspirație și motivație pentru copii, stimulând elevii să exploreze, să învețe, să-și pună creativitatea pe hârtie.

”Concret, unitatea de învățământ va fi pictată pe fațadele exterioare, dar și pe pereții interiori. Anul acesta, proiectul vine cu o premieră – pentru că elevii din Mogoșoaia sunt în Săptămâna Altfel, își vor pune amprentele pe școala în care învață.

Prin ,,Colorează-ți Viitorul” echipa președintelui Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, având ca inițiator și coordonator pe arhitectul-șef, Olivia Oprescu, urmărește să revoluționeze aspectul și atmosfera școlilor din județ.

Vicepreședintele Voicu Vincentiu, Arhitectul-Șef, Olivia Oprescu, Inspectorul General al Inspectoratului Școlar Județean Ilfov, Adriana Stoica, împreună cu viceprimarul localității Mogoșoaia, Florin Covaci, au avut deja prima întâlnire de lucru în școală, alături de elevi.Transformăm zidurile în pânze ale imaginației și revitalizăm comunitățile.”, a comunicat Consiliul Județean Ilfov.

Sursă: Facebook Consiliul Județean Ilfov

Distribuie articolul