Hubert Thuma președintele Consiliului Județean Ilfov

CJ Ilfov: proiectul ”Copiii zâmbesc în aceeași limbă” ajunge în grădinițele din Șindrilița, Brănești, Dobroești și Pantelimon

Consiliul Județean Ilfov a anunțat că a fost organizat un seminar cu tema ”Copiii noștri și sănătatea psihică” în cadrul proiectului ”Copiii zâmbesc în aceeași limbă” la Grădinița nr. 1 din Șindrilița, urmând ca proiectul să ajungă și în grădinițele din Brănești, Dobroești și Pantelimon.

”Participanții au arătat un interes foarte mare pentru informații legate de tema sănătății psiho-emoționale a copiilor și s-au bucurat să le poată primi de la un specialist cu experiență în tratarea copiilor cu tulburări din spectrul autist.”, a transmis Consiliul Județean Ilfov.

Proiectul ”Copiii zâmbesc în aceeași limbă” este susținut de Consiliul Județean Ilfov în parteneriat cu DGASPC Ilfov și are ca scop identificarea familiilor care au copii cu diferite semne și simptome specifice autismului, cu nevoie de diagnosticare precoce, urmărind susținerea recuperării lor prin includerea acestora în programe specializate de terapie personalizată gratuită.

Sursă: Facebook Consiliul Județean Ilfov

Leave a Comment