CJ Ilfov: Vicepreședintele Voicu Vicențiu a anunțat o finanțare de peste 3 mil. lei pentru centrul de zi din Pantelimon

Ciprian S.
CJ Ilfov: Vicepreședintele Voicu Vicențiu a anunțat o finanțare de peste 3 mil. lei pentru centrul de zi din Pantelimon

Voicu Vicențiu, vicepreședintele CJ Ilfov, a transmis că primarul Marian Ivan, a semnat contractul de finanțare pentru proiectul ”Construcția și dotarea centrului de zi pentru copiii aflați în situație de risc de separare de părinți, din orașul Pantelimon, județ Ilfov.”.

”Vorbim de o finanțare de 3.166.272,64 lei, bani ce vor oferi un adăpost sigur și sprijin esențial pentru 42 de copii aflați în situații dificile, contribuind la consolidarea familiilor vulnerabile.”, a transmis liberalul Voicu Vicențiu.

Principalele aspecte ale proiectului includ:

  • o infrastructură modernă: construcția unui centru de zi dotat cu facilități adecvate îngrijirii și educării copiilor.
  • acordarea sprijinului psihologic și social: copiii vor beneficia de consiliere și sprijin psihologic, iar familiile lor vor primi asistență pentru a depăși dificultățile cu care se confruntă.
  • ajutor școlar: programul educațional este destinat copiilor pentru a diminua riscul de abandon școlar, oferindu-le resurse și asistență în parcursul lor educațional.
  • activități recreative și educative: copiii vor participa la diverse activități care îi vor ajuta să-și dezvolte abilitățile și să descopere noi pasiuni, deschizându-le calea spre o viață mai bună.

Contractul are o durată de 13 luni, până la 31.12.2024.

Sursă: Facebook Voicu Vicențiu

Distribuie articolul