CJ Prahova: 131 de elevi de la Centrul de Educație Inclusivă din Breaza vor învăța în școală nouă

Badila Antonia

Iulian Dumitrescu, președintele CJ Prahova, anunță că a făcută recepția lucrărilor la Școala Specială din Breaza, iar centrul are 14 clase dotate complet. S-a construit un teren de sport, cabinete de logopedie şi kinetoterapie.

,,Nimic nu se compară cu momentul În care nişte copii cu suflet mare sunt ajutați şi viețile lor se schimbă oricât de puțin În bine.

CJ Prahova a făcut recepția lucrărilor la Școala Specială din Breaza. Acolo Învață 131 de elevi, iar profesorii de la acest centru deservesc alți 250 de copii care sunt Încadrați la alte școli din zona Azuga-Câmpina.

Centrul Școlar de Educație Incluzivă din Breaza are, 14 clase dotate complet: o grupă de preșcolari, 3 clase nivel primar, 6 clase de nivel gimnazial, 4 clase nivel profesional. S-a construit un teren de sport, cabinete de logopedie şi kinetoterapie. De asemenea, s-a montat un ascensor şi s-au construit rampe de acces pentru persoanele cu dizabilități.

Este un proiect de suflet pentru că eu cred că Însăși civilizația se Întemeiază pe grija pe care o arătăm celor aflați În dificultate. Trebuie să Încercăm să-i ajutăm şi să-i integrăm În societate. Mai ales când vine vorba de copii, responsabilitatea este cu atât mai mare.

Știu că nu sunt rezolvate toate problemele din sistemul de asistență socială, dar acest proiect important finalizat arată că lucrurile se mișcă În direcția bună.”, declară președintele CJ Prahova pe pagina sa de Facebook.

Distribuie articolul